Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirke & Kulturfestival

Langhøj gør det igen!

Fra den 17.-19. september slås dørene atter op for Kirke- og kulturfestivallen i Langhøj. Programmet er alsidigt og henvender sig både til unge og voksne. Kom med og oplev, når et unikt samarbejde blomstrer til gavn for alle.

Langhøjkirkerne og 17 forskellige foreninger inviterer til tre fantastiske kirke- og kulturfestivalsdage i Langhøjhallen fra fredag den 17.  til søndag den 19. september. Det er helt unikt, at så mange foreninger og kirkerne i samarbejde stabler en 3-dages festival på benene. Et samarbejde, der også har medført tilskud fra Jysk Energi og Struer Kommune.

De fleste folk i området er stadig medlem af Den Danske Folkekirke. Vores tanke i Langhøjkirkerne er derfor at bruge noget af den indbetalte kirkeskat på at lave et arrangement, der skaber liv og vækst på tværs af de fire sogne. Vi opfordrer derfor alle til at komme med og opleve, når et samarbejde blomstrer til gavn for os alle. Hele arrangementet foregår i og omkring Langhøjhallen i Asp.

Program

Fredag starter med underholdning for de voksne i den ene hal, mens unge fra 6. kl. og op underholdes af præster, musik, mega-bordfodbold, rodeotyr m.m. i den anden hal.

Lørdag starter med musik og ”hop og rul” for de yngste, og om eftermiddagen er skolebørnene underholdt, mens der dækkes bord og gøres klar til festaften. Aftenen vil byde på helstegt pattegris og den skønneste underholdning med blandt andet sangerinde Signe Svendsen.

Søndag slutter festivalen med høstgudstjeneste, hvor lørdagens aktiviteter vil blive præsenteret. Efter gudstjenesten serveres der sandwich.

Kontakt Chris i Langhøjhallen på T: 51 22 41 01, hvis du ønsker at tilmelde dig spisning og underholdning lørdag aften.